Τηλεόραση Ραδιόφωνο
εγκλημα περιστερι

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών της Ελλάδας για τη σύλληψη του βασικού υπόπτου και πρώην συντρόφου της 17χρονης, η οποία δολοφονήθηκε στο Περιστέρι την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, το βράδυ της Πέμπτης οι αρχές πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτι στο Αιγάλεω, όπου μένουν Πακιστανοί, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν μέσα σε αυτό τον 22χρονο.

Σε κάθε περίπτωση, οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, προκειμένου ο βασικός ύποπτος να βρεθεί και να οδηγηθεί ενώπιον των αρχών, όπου και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία, μαρτυρίες, πληροφορίες ενώ έχουν δώσει φωτογραφίες του 20χρονου σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας, κι αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους όπου θεωρείται αδύνατο να έχει φύγει από τη χώρα.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια σχετικά με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα νύχια της 17χρονης ενώ φύλο και φτερό γίνονται τα ηλεκτρονικά αρχεία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θύματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες του πατέρα της άτυχης κοπέλας, η 17χρονη είχε πέσει θύμα κακοποίησης σε ηλικία 11 ετών, μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό της, όταν ζούσε στο Μακροχώρι Ημαθίας. Το γεγονός οδήγησε στη διαπόμπευση και τον εκφοβισμό της από τον περίγυρό της κι έτσι αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα.

«Του ζήτησε να χωρίσουν»

Την ίδια στιγμή, συγκλονίζει η μητέρα της 17χρονης. Μιλώντας για την τραγική απώλεια της κόρης της, υποστήριξε ότι το κορίτσι δέχονταν απειλές από τον Πακιστανό σύντροφο της και αποκάλυψε ότι πριν από λίγες μέρες του ζήτησε να χωρίσουν.

Όπως ανέφερε σε ελλαδικό ΜΜΕ, η μητέρα της Νικολέττας ανέφερε ότι «δεν καβγαδίζανε» και πρόσθεσε ότι «ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο».

Συνεχίζοντας, δεν έκρυψε την οργή της τονίζοντας: «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».

Το άγνωστο αιματηρό περιστατικό

Μάλιστα, νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως σχετικά με το παρελθόν του νεαρού συντρόφου της άτυχης Νικολέτας και αφορούν σε ένα αιματηρό περιστατικό, στο οποίο πρωταγωνίστησε ο 21χρονος, την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι είχε βγει για διασκέδαση σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι όπου συνέβη ένα επεισόδιο, κατά το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά ο 21χρονος.

Μάλιστα, τότε, η 17χρονη Νικολέτα είχε καταθέσει υπέρ του στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, λέγοντας ότι είχε δεχτεί επίθεση από ομάδα Ρομά.

Πηγή:in.gr