Τηλεόραση Ραδιόφωνο
χριστινα κυριακου

«Όπως δεν την είδαμε!» μας παρουσιάζεται η Χριστίνα Κυριάκου. Η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός του ΑΝΤ1 μας αποκάλυψε το αγαπημένο της χόμπι, την δραστηριότητα που κάνει στον ελεύθερο της χρόνο και την αποφορτίζει από την πίεση της καθημερινότητας. Αυτό δεν είναι άλλο από το sup. Μάλιστα μας περιέγραψε και την πιο αστεία στιγμή που έζησε στη θάλασσα παρέα με τον σύντροφό της Δημήτρη.

Με ποια δραστηριότητα χαλαρώνετε στον ελεύθερο σας χρόνο;

Λεμεσιανή και θάλασσα. Αγαπώ το sup...και κυρίως το καλοκαίρι που έχω περισσότερο χρόνο και ο καιρός βοηθά.

χριστίνα κυριάκου

Πως προέκυψε η συγκεκριμένη ασχολία;

Από τον σύντροφο μου Δημήτρη. Μου το έμαθε όταν πρωτογνωριστήκαμε και από τότε το απολαμβάνω φουλ.

Πόσο χρόνο αφιερώνετε για αυτήν και πόσο συχνά;

Όποτε θα πάμε για μπάνιο το καλοκαίρι από μέσα Απρίλιου δηλαδή και για όλο το καλοκαίρι τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα .

Σε τι σας βοηθάει;

Με βοηθά πολύ στην ψυχολογία μου. Σου βγάζει μια ηρεμία λόγω της ησυχίας που συναντάς μέσα στη θάλασσα.. βλέπεις τον κόσμο από μακριά. Και φυσικά έχεις την ευκαιρία στα πιο βαθιά νερά, να δεις χελώνες και είναι πραγματικά πολύ αναζωογονητικό.

χριστίνα κυριάκου

Τι σας έχει προσφέρει η ενασχόληση με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα;

Σου προσφέρει πέραν από την ήρεμη ψυχολογία ενώ είσαι μέσα στο νερό και μια σωματική άσκηση χωρίς να το καταλάβεις και να κοπιάσεις και πάρα πολύ. Θέλει ισορροπία και παράλληλα γυμνάζεις πόδια και χέρια αλλά και όλο το σώμα.

Έχετε κάποια ανάμνηση που συνδέεται με το χόμπι ή την αγαπημένη σας απασχόληση;

Την πρώτη φορά που ανεβήκαμε μαζί με τον Δημήτρη και στην προσπάθεια να ισορροπήσουμε 2 άτομα πάνω στο sup είχε ως αποτέλεσμα και οι δύο μας να βρεθούμε στον πάτο της θάλασσας. Πολύ λάθος στιγμή να γίνει αυτό καθώς εκείνη την μέρα το νερό ηταν παγάκι!!!!