Τηλεόραση Ραδιόφωνο
casa de mikel

Αντίστροφα, για την έναρξη του τέταρτου κύκλου, μετρούν οι τηλεθεατές της επιτυχημένης ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Casa de Mikel».

Ο ένας και μοναδικός Μιχάλης Σοφοκλέους και η παρέα του, ολοκλήρωσαν με επιτυχία πριν από μερικές εβδομάδες τον τρίτο κύκλο της εκπομπής και ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για τον επόμενο κύκλο, που έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση ενόψει του νέου κύκλου με Μιχάλη Σοφοκλέους και τη Χριστίνα Κυριάκου να μας χαρίζουν στιγμές λάμψης και αρκετής τρέλας.

«Τέταρτη σεζόν Casa de Mikel είναι γεγονός. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, προσπαθούμε μέσα του καλοκαιριού να ξεκουραστούμε να κατεβάσουμε νέες ιδέες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η οποία αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα. Μία καυτή σεζόν θα έλεγα», δήλωσε ο Παρουσιαστής του Casa de Mikel, Μιχάλης Σοφοκλέους.

Την ίδια ώρα, η ηθοποιός του Casa de Mikel, Χριστίνα Κυριάκου, δήλωσε «υπάρχει διάθεση, υπάρχει κέφι, η ομάδα έδεσε για τα καλά».

«Να είστε μαζί μας και νομίζω θα γελάσετε και πάλι!», τόνισε ο Μιχάλης Σοφοκλέους. 

Το ανανεωμένο Casa de Mikel θα ανοίξει σύντομα διάπλατα τις πόρτες του και το σίγουρο είναι πως το μενού θα περιλαμβάνει όλα όσα αγαπήσαμε αλλά και πολλά άλλα που ετοιμάζονται ειδικά για το τηλεοπτικό κοινό.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 καθώς μας επιφυλάσσει πολλά το νέο εμπλουτισμένο πρόγραμμα.