Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ζακυνθος δολοφονια

Ακόμη μία γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα, αυτή τη φορά στη Ζάκυνθο, με θύμα μια 40χρονη γυναίκα, που ξεψύχησε από τα χτυπήματα και τις μαχαιριές του 49χρονου συζύγου της.

Η 40χρονη, περίπου 30 λεπτά πριν πέσει νεκρή από τα χέρια τού καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της, είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου κατήγγειλε για ακόμη μία φορά τον σύζυγό της για βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά.

Μόλις επέστρεψε στο σπίτι της στην περιοχή Τσιλιβί, την περίμενε ο 50χρονος που της επιτέθηκε με απίστευτη μανία, με γροθιές και κλωτσιές.

Στη συνέχεια, με ένα μαχαίρι τραυμάτισε σε διάφορα σημεία του σώματός της την άτυχη γυναίκα, η οποία έπεσε στο μπαλκόνι αιμόφυρτη.

Λίγη ώρα μετά, άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του νησιού. 

«Θα σε σκοτώσω»

Γείτονες της 40χρονης, το βράδυ της Κυριακής, τηλεφώνησαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν ότι ο 50χρονος χτυπά την γυναίκα του και φωνάζει πως θα την σκοτώσει.

Όταν έφτασαν οι Αρχές στο σημείο, ο δολοφόνος είχε εξαφανιστεί και δίπλα στο άψυχο σώμα του θύματος υπήρχε ένα μαχαίρι, η λάμα του οποίου είχε στραβώσει από τη δύναμη που είχε χρησιμοποιήσει ο δράστης!

Δώδεκα ώρες μετά, εντοπίστηκε στην περιοχή Κερί, εκεί όπου είχε πάει για να εργαστεί σε μια οικοδομή, σαν μην είχε συμβεί το παραμικρό.

Είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στις 18 Ιουνίου, ο 50χρονος είχε συλληφθεί από την αστυνομία, μετά από μήνυση που είχε υποβάλει η 40χρονη για ενδοοικογενειακή βία.

Τότε ο εισαγγελέας τον είχε αφήσει ελεύθερο, με τον περιοριστικό όρο να μην μπορεί να πλησιάσει την σύζυγό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Όμως, η 40χρονη φαίνεται πως, τις τελευταίες μέρες, επέτρεψε στον σύζυγό της να μένει στο σπίτι μαζί της, επειδή τον λυπήθηκε, κάτι όμως που πλήρωσε με τη ζωή της.

Ο 50χρονος κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση της Ζακύνθου και έχει ομολογήσει τις πράξεις του.

«Με απατούσε»

«Τον τελευταίο καιρό είχα μάθει πως με απατούσε. Γι’ αυτό τον λόγο ήμουν βίαιος απέναντί της», ήταν τα πρώτα λόγια του δράστη στις Αρχές.

«Το βράδυ έμεινα έξω. Μόνος μου έκατσα στο βουνό στην περιοχή Μπόχαλη. Πήγα για δουλειά, γιατί δεν είχα καταλάβει ότι την σκότωσα. Δεν πίστευα ότι την σκότωσα», είπε ο 50χρονος.

Δήλωσε «μετανιωμένος», αλλά πρόσθεσε πως… δεν μπορούσε να κάνω αλλιώς:

«Μετανιώνω, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Με απατούσε και έχασα τον έλεγχο».