Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Κυριακος 1.jpg

Ολόκληρη η επαρχία Αμμοχώστου, έγινε μια μεγάλη αγκαλιά για τον μικρό Κυριάκο. Οι Κύπριοι, απέδειξαν ακόμη μια φορά ότι, η μαγεία αυτού του τόπου, βρισκόταν πάντα στην αγάπη, στην φιλανθρωπία, στο φιλότιμο.

Η ιστορία του μικρού Κυριάκου από το Λιοπέτρι

Ο Κυριάκος Σπάου από το Λιοπέτρι διαγνώστηκε με ένα πολύ επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο τον Δεκέμβρη του 2020, σε ηλικία μόλις εννιά ετών. Μετά από ένα μεγάλο Γολγοθά που κλήθηκε να ανέβει σε μια τόσο τρυφερή ηλικία, τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να βγει νικητής, χτυπώντας την καμπάνα του Παιδοογκολογικού, για να σημάνει το τέλος της δοκιμασίας του.

Ο μικρός Κυριάκος με το υπέροχο χαμόγελο, θα άφηνε πίσω του τα όσα μαρτυρικά έζησε σε νοσοκομεία της Κύπρου και της Γερμανίας και θα ξανακέρδιζε πίσω την παιδική του ηλικία με την επιστροφή του στο σχολείο, στους φίλους του και σε όλα όσα για ένα ολόκληρο χρόνο του στέρησε ο καρκίνος. Μα δεν ξέχασε ποτέ ότι ακόμα υπάρχουν άλλοι συνάνθρωποί του που εξακολουθούν να δίνουν σκληρές μάχες και η όμορφη του ψυχούλα ήθελε να τους αγκαλιάζει όλους για να απαλύνει τον πόνο τους.

Δυστυχώς όμως…

Μόλις ένα χρόνο μετά…

Ο καρκίνος του χτύπησε ξανά την πόρτα. Ο Κυριάκος, μαζί με τους γονείς του, θα πρέπει να μεταβούν εκ νέου στη Γερμανία για να ξεκινήσει ξανά εξειδικευμένες θεραπείες, αφήνοντας πίσω την αδερφούλα του, τους φίλους του, τα ξαδερφάκια του και όλη την υπόλοιπη οικογένειά του.

Σε αυτό τον αγώνα ο Κυριάκος δεν είναι μόνος του…

Ολόκληρη η επαρχεία Αμμοχώστου έγινε μια τεράστια αγκαλιά για εκείνον.  

Τον αγκάλιασαν σαν δικό τους παιδί, προσεύχονται γι’ αυτόν και ο καθένας  συνεισφέρει ό,τι μπορεί για να διευκολυνθεί η μετάβαση της οικογένειας στη Γερμανία.

«Ο Κυριάκος μας θα νικήσει και πάλι! Είμαστε όλοι δίπλα του, όλα τα χωριά της επαρχίας μας. Όλοι μια μεγάλη αγκαλιά γιατί οι Κύπριοι είναι πάντα ενωμένοι στον πόνο και στην ελπίδα» αναφέρουν γνωστοί και φίλοι της οικογένειας του μικρού Κυριάκου.  

Ανοίχτηκε λογαριασμός για τον μικρό Κυριάκο Σπάου

Ο καθένας μας ας συνεισφέρει ό,τι μπορεί για τον μικρό αυτό άγγελο

Τα στοιχεία του λογαριασμού:

Τράπεζα Κύπρου Αρ. Λογαριασμού: 357019072571 (στο όνομα Ελένη Σαμάρα για τον δεκάχρονο Κυριάκο Σπάου από το Λιοπέτρι) Η Ελένη Σαμάρα είναι η μητέρα του Κυριάκου.

Επίσης: Όλα τα καθαρά έσοδα του φιλικού αγώνα της Τετάρτης μεταξύ: Ε.Ν.Π και ΔΟΞΑΣ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ θα δοθούν ως εισφορά στην οικογένεια του μικρού Κυριάκου.

E.N.Π-ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

Tετάρτη 3/8/2022

Στάδιο: Tάσος Μάρκου

Ώρα: 19:00

αγωνας Κυριακος.jpg