Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υπουργειο παιδειας

Άρχισε και συνεχίζεται μέχρι και την 19η Αυγούστου η υποβολή αιτήσεων για εισδοχή στο νέο πρόγραμμα σπουδών της Δημόσιας Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης – ΜΙΕΕΚ «Τεχνικός Βιομηχανίας» το οποίο έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί σε συνεργασία με την ΟΕΒ και θα προσφερθεί από την ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023 στο Παράρτημα ΜΙΕΕΚ Λευκωσίας, το οποίο στεγάζεται στην Α΄ Τεχνική και Επαγγελματική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λευκωσίας.

Επιπρόσθετα, η Γενική Διεύθυνση της Δημόσιας Σχολής ΜΙΕΕΚ αποφάσισε την επέκταση της προθεσμίας υποβολής αίτησης για εισδοχή σε όλα τα Προγράμματα Σπουδών ΜΙΕΕΚ μέχρι την Παρασκευή, 19 Αυγούστου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες για φοίτηση σε ένα από τα Προγράμματα Σπουδών καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας www.mieek.ac.cy.

Οι αιτήσεις εισδοχής μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέχρι και την Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, ενώ η προσκόμιση του φακέλου με τα απαραίτητα έγγραφα που θα τεκμηριώνουν όλα τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί στην ηλεκτρονική αίτηση, θα γίνεται στην Τεχνική και Επαγγελματική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης που έχει επιλεγεί στην ηλεκτρονική αίτηση μέχρι τις 13:30 της ίδιας ημέρας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η αίτηση είναι η κατοχή αναγνωρισμένου από το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Απολυτηρίου εξατάξιας σχολής Μέσης Εκπαίδευσης (δημόσιας ή ιδιωτικής).

Όλες οι σχετικές οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης, καθώς και πληροφορίες για τον θεσμό και τη λειτουργία της Δημόσιας Σχολής ΜΙΕΕΚ είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα www.mieek.ac.cy.