Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Κοινωνία

Από παγωτό μέχρι και γλυκό πατάτας στο 8ο φεστιβάλ του Αυγόρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτογραφία από το περσινό φεστιβάλ

Μια μαγευτική βραδιά με κεντρικό  θέμα την… πατάτα έρχεται στο Αυγόρου.

φεστιβαλ

Στις 20:00 το βράδυ το ερχόμενο Σάββατο (30/07) το Κοινοτικό Στάδιο στο Αυγόρου αναμένεται να γεμίσει κόσμο με αφορμή το 8ο  παγκύπριο φεστιβάλ πατάτας που διοργανώνεται στην περιοχή.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι» ο Κοινοτάρχης Αυγόρου, Παναγιώτης Μιχαήλας έκανε λόγο για μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις.

Η είσοδος ανέρχεται στα πέντε ευρώ και συμπεριλαμβάνει ένα αναμνηστικό ποτήρι καθώς και δωρεάν συνταγές με βασικό συστατικό την πατάτα.

Όσοι επιλέξουν να επισκεφτούν το φεστιβάλ της πατάτας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν καλλιτεχνικό πρόγραμμα, έκθεση εργαλείων για τα παλιά και καινούργια εργαλεία καλλιέργειας της πατάτας, καθώς επίσης και περίπτερο που θα πουλάει παγωτό και γλυκό πατάτας! 

Επίσης, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν με σούβλα και κλέφτικο στην τιμή των δέκα μόλις ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κοινοτάρχης Αυγόρου αναμένει αθρόα προέλευση στο φεστιβάλ, ενώ δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο ο αριθμός των πολιτών που θα το επισκεφθεί να ξεπεράσει τα επίπεδα του 2019, χρονιά κατά την οποία η συμμετοχή των πολιτών άγγιξε τις 5.000.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: