Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Σε επίπεδα πέραν του 90% κυμαίνονται οι πληρότητες στα ξενοδοχεία της Κισσόνεργας, παρά τα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω των ακυρώσεων πτήσεων και της απώλειας της ρωσικής αγοράς, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κ.Σ. Κισσόνεργας Γιώργο Στυλιανού.

Ο κ. Στυλιανού ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που τηρεί το Κ.Σ. Κισσόνεργας, οι πληρότητες στα έξι ξενοδοχεία της περιοχής και στα τουριστικά συγκροτήματα βρίσκονταιι σε ικανοποιητικό επίπεδο, πέραν του 90% και κυμαίνονται λίγο πιο κάτω από τις πληρότητες του 2019, που θεωρείται μια πολύ επιτυχημένη χρονιά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, συνέχισε, οι πληρότητες στα ξενοδοχεία είναι σε καλύτερα επίπεδα από το 2020 και 2021.  

Ο κ. Στυλιανού σημείωσε πως δεδομένων των προβλημάτων της φετινής χρονιάς που δημιουργούνται από τις ακυρώσεις και καθυστερήσεις στις πτήσεις, αλλά και την ολική απώλεια της ρωσικής αγοράς, συνεπεία των κυρώσεων από τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι πληρότητες μέχρι τώρα θεωρούνται πολύ καλές.

Σημείωσε ακόμη πως το Κοινοτικό Συμβούλιο στις προσπάθειες βελτίωσης του τουριστικού προϊόντος, έχει προχωρήσει σε μεγάλη αναβάθμιση της τουριστικής περιοχής της Κισσόνεργας με ολική ασφαλτόστρωση των δρόμων, κατασκευή / επιδιόρθωση πεζοδρομίων και κατασκευή του παραλιακού πεζόδρομου Κισσόνεργας κατά μήκος της ακτογραμμής, μήκους 2 χιλιομέτρων, που συνδέει όλα τα ξενοδοχεία της τουριστικής περιοχής. Επιπρόσθετα το Κ.Σ. Κισσόνεργας, έχει προχωρήσει στην αναβάθμιση των παραλιών λουομένων της κοινότητας.

Οι πιο πάνω ενέργειες έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην βελτίωση και αναβάθμιση  της ήδη πολύ καλής τουριστικής εικόνας που έχει η Κισσόνεργα, κατέληξε ο κ. Στυλιανού.