Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ρικι μαρτιν

Ολοκληρώθηκε σήμερα η ακρόαση στο δικαστήριο για την υπόθεση του Ρίκι Μάρτιν, σύμφωνα με την οποία ο ανιψιός του τον κατήγγειλε για αιμομιξία, σωματική και ψυχική κακοποίηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, ο δικαστής απέρριψε την προσωρινή αναστολή που είχε εκδώσει πριν από μια εβδομάδα.


Η νομική ομάδα του τραγουδιστή ανέφερε ότι:

«Όπως είχαμε προβλέψει, η εντολή προσωρινής προστασίας δεν παρατάθηκε από το δικαστήριο. Ο κατήγορος επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι η απόφασή του να απορρίψει το θέμα ήταν αποκλειστικά δική του, χωρίς εξωτερική επιρροή ή πίεση και επιβεβαίωσε ότι ήταν ικανοποιημένος με τη νομική του εκπροσώπηση στην υπόθεση. Το αίτημα προήλθε από τον κατήγορο ο οποίος ζητούσε την απόρριψη της υπόθεσης. Αυτό που συνέβη δεν ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο πέρα από ένα ταραγμένο άτομο που έκανε ψευδείς ισχυρισμούς χωρίς απολύτως τίποτα. Χαιρόμαστε που ο πελάτης μας είδε την απονομή της δικαιοσύνης και τώρα μπορεί να προχωρήσει στη ζωή και την καριέρα του».

H ανάρτηση του τραγουδιστή

Ο Ρίκι Μάρτιν μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ανήρτησε το έγγραφο που δείχνει την απόφαση του ανιψιού του να αποσύρει τις καταγγελίες εις βάρος του.

γψφδτ

Υπενθυμίζεται πως ο τραγουδιστής αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή όλες τις κατηγορίες και δεν επιβεβαίωσε ποτέ οποιαδήποτε ερωτική σχέση με τον ανιψιό του.

«Δυστυχώς, το άτομο που ισχυρίστηκε όλα αυτά, παλεύει με σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. Ο Ρίκι Μάρτιν ποτέ δεν είχε εμπλακεί και ούτε θα εμπλακεί σε οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του», δήλωσε ο δικηγόρος του τραγουδιστής στο «The Post».

«Η ιδέα και μόνο είναι αποκρουστική. Όλοι ελπίζουμε πως αυτός ο άνθρωπος θα λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται επειγόντως. Πάνω από όλα όμως, θέλουμε να απορριφθεί αυτή η απαίσια υπόθεση, μόλις ο δικαστής εξετάσει τα γεγονότα», συμπλήρωσε.

Στην περίπτωση που οι κατηγορίες του 21χρονου ανιψιού του σούπερ σταρ έβγαιναν αληθινές, ο Μάρτιν θα βρισκόταν αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 50 ετών.

Πηγή: in.gr