Τηλεόραση Ραδιόφωνο
nikolas 1.jpg

Ο μικρός Νικόλας υποφέρει από καρκίνο και σήμερα βρίσκεται στη Γερμανία για θεραπεία. Χρειάζεται μια μεγάλη αγκαλιά από όλους μας!

 

Ο μικρός Νικόλας Σοφοκλέους γεννήθηκε στις 16/9/2016 στη Λεμεσό. Το  αγοράκι διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα υψηλού κινδύνου σταδίου 4 πριν από δυο χρόνια, στις 13 Δεκεμβρίου 2020. Το στάδιο 4 σημαίνει: ότι μέχρι τη διάγνωση του Νικόλα, ο καρκίνος είχε ήδη εξαπλωθεί σε ολόκληρο το σώμα του.

Στις 31 Δεκεμβρίου 2020 άρχισε τις χημικοθεραπείες και μόλις ολοκλήρωσε και τους 8 κύκλους, ταξίδεψε στην Γερμανία μαζί με την μητέρα του για να χειρουργηθεί αλλά και για να συνεχίσει την θεραπεία του σε νοσοκομείο της χώρας.

Την 1η Απριλίου 2022…

Ολοκληρώθηκαν οι θεραπείες και όλα έδειχναν ότι ο μικρός Νικόλας ήταν καλά. Αγόρασαν βαλίτσες και γεμάτοι χαρά, περίμεναν το ταξίδι της επιστροφής. Δυστυχώς όμως…

Οι τελευταίες ιατρικές εξετάσεις δεν ήταν καλές. Οι γιατροί είπαν στην μητέρα του μικρού ότι το αγοράκι της θα έπρεπε να ετοιμαστεί για την δεύτερη μάχη με τον καρκίνο. Έπρεπε να μείνουν περισσότερο από ένα χρόνο στο νοσοκομείο. Τα Χριστούγεννα των δύο τελευταίων ετών τα πέρασε στο δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας με την ασθένεια. 

nicholas 1.jpg

Σήμερα ο μικρός ήρωας, συνεχίζει τις θεραπείες του στην Γερμανία και σύντομα θα του γίνει, για δεύτερη φορά, μεταμόσχευση μυελού των οστών. 

Έκκληση για βοήθεια

Η Κυπριακή Δημοκρατία μέσω του Υπουργείου Υγείας, καλύπτει μόνο τα έξοδα που αφορούν τις θεραπείες, ωστόσο η οικογένεια του διεξάγει έρανο, με σκοπό την οικονομική κάλυψη της διαμονής αλλά και τη σίτιση τους, έξοδα τα οποία δεν καλύπτονται από το Κράτος. Ο έρανος διεξάγεται ύστερα από έγκριση του υπουργείου Εσωτερικών.

nicholas 4.jpg

 

Ας γίνουμε κι εμείς ένα κομμάτι στην αλυσίδα αγάπης για να ξαναδώσουμε το χαμόγελο αλλά και τη δύναμη, στον μικρό Νικόλα. Πιο κάτω είναι τα στοιχεία για καταθέσεις στην Τράπεζα Κύπρου. Κάθε εισφορά είναι σημαντική.

Bank: Bank of Cyprus

Account name: CHARITY FOR SOFOCLEOUS NIKOLA NO.11/2021

SWIFT (BIC CODE): BCYPCY2N

Account number: 357035833760

IBAN: CY98002001950000357035833760

 

Σημειώνεται ότι στόχος είναι ο μικρός Νικόλας, αφού το επιτρέψει η υγεία του και αφού μαζευτεί το απαραίτητο ποσό, να μεταφερθεί στη Νέα Υόρκη όπου θα λάβει το πρώτο δοκιμαστικό εμβόλιο για την ασθένειά του. Είναι μια διαδικασία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και η οποία θα είναι χρονοβόρα και με πολύ μεγάλο κόστος. Η οικογένεια θα χρειαστεί γύρω στις 250.000 ευρώ και έχουν μαζευτεί για το σκοπό αυτό γύρω στις 132.000 ευρώ οι οποίες βρίσκονται σε ειδικό λογαριασμό.