Τηλεόραση Ραδιόφωνο
συμπλοκη ληδρας

Τα άτομα που εμπλέκονται στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (16/07) στην οδό Λήδρας ψάχνουν οι Αρχές.

Στην προσπάθεια εντοπισμού των προσώπων που ευθύνονται για την ένταση που προκλήθηκε στην πρωτεύουσα η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των προσώπων που αναζητούνται για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση και εντοπισμό των αναζητούμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας, στα τηλέφωνα 22-802380 ή 22-802370 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Υπενθυμίζεται ότι τα επεισόδια προκλήθηκαν γύρω στις 22:30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν νεαροί αλλοδαποί πιάστηκαν στα χέρια σε κεντρικό σημείο στην οδό Λήδρας για άγνωστο λόγο.

Το περιστατικό προκάλεσε την αναστάτωση των πολιτών που βρίσκονταν στην περιοχή εκείνη τη στιγμή αλλά και των μαγαζατόρων.

Το ανεξέλεγκτο της κατάστασης σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι νεαροί που εμπλέκονταν στη συμπλοκή πέταγαν και καρέκλες από μαγαζιά, οδήγησε στην παρέμβαση της Αστυνομίας, μέλη της οποίας έσπευσαν στην περιοχή για να επιβάλουν την τάξη.

Πάντως, από τη συμπλοκή δεν προκλήθηκε σοβαρός τραυματισμός οποιουδήποτε προσώπου, παρά μόνο ορισμένες υλικές ζημιές σε ιδιωτικές περιουσίες.

Περισσότερα για το περιστατικό ΕΔΩ.
 

Φωτογραφίες από τα αναζητούμενα πρόσωπα που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία:

αναζητουμενα προσωπα συμπλοκη ληδρας
αναζητουμενα προσωπα συμπλοκη ληδρας
αναζητουμενα προσωπα συμπλοκη ληδρας
αναζητουμενα προσωπα συμπλοκη ληδρας
αναζητουμενα προσωπα συμπλοκη ληδρας