Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πρώτοι των πρωτών

Άγχος και αγωνία, τέλος. Έτοιμοι για τη νέα σελίδα της ζωής τους, οι πρώτοι των πρώτων που έλαβαν το απόλυτο 20, μίλησαν στον ΑΝΤ1, για τους κόπους και τα ξενύχτια, που είχαν ως αποτέλεσμα το όνειρο τους να γίνει πραγματικότητα.

Η Τζώρτζια Κονναρή από το Λανίτειο Λύκειο, πέρασε στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου και δήλωσε ότι, «ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για μένα, ιδιαίτερα με τα τετράμηνα, όμως με σωστό προγραμματισμό, τα κατάφερα».

Όσον αφορά τους στόχους της για το μέλλον, είπε ότι, «αρχικά θα ήθελα να εργαστώ ως υπάλληλος και έπειτα να ανοίξω κάτι δικό μου».

Άλλη μια πρωτεύσασα, η Χριστίνα Ρούσου από το Λύκειο Παραλιμνίου, σημείωσε το απόλυτο 20άρι στην Ιατρική Σχολή, και όπως ανέφερε, για να πετύχει κάποιος τους στόχους του,  «χρειάζεται σωστός προγραμματισμός, συστηματικό και μεθοδικό διάβασμα, προσπάθεια, και δίπλα μας ανθρώπους που μας στηρίζουν».

Μέσα από μονάδα της Εθνικής Φρουράς, ο Αβέρκιος Αβέρκιου, από το Λύκειο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου,  που πέτυχε το απόλυτο 20 στην Ιατρική Σχολή, είπε ότι, «δεν το περίμενα, στόχος μου ήταν απλά να περάσω στη Σχολή, και τα κατάφερα».

 

Απόλυτο 20 στη Λογιστική και Χρηματοοικονομικά του Πανεπιστημίου Κύπρου για την Κυριακή Μαούρη, από το Λύκειο Αγίου Γεωργίου. Η ίδια δηλώνει πως, «ήταν δύσκολο, αφού ήταν και πολύ δύσκολη η χρονιά με το νέο σύστημα και δεν το περίμενα».

Έκπληξη, ενθουσιασμό και απερίγραπτη χαρά εκφράζουν και δύο πρωτεύσαντες  μαθητές από την Πάφο.

Ο Κυριάκος Τζιαννής του, Λυκείου Αγίου Νεοφύτου, που εξασφάλισε θέση στο τμήμα πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, είπε πως, «δεν το περίμενα, στόχος μου ήταν απλά να πιάσω μια θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου».

«Είμαι πολύ περιφανή με τον εαυτό μου, ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και είμαι χαρούμενη που εξασφάλισα θέση σε ένα Πανεπιστήμιο υψηλού επιπέδου», δήλωσε η Χρίστοδούλα Ελευθερία που εξασφάλισε θέση στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Κύπρου.