Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Τέρμα αύριο στην αγωνία χιλιάδων υποψήφιων που παρακάθισαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις, καθώς στις 9:00 το πρωί, αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και η κατανομή των θέσεων στα Πανεπιστήμια της Κύπρου και τις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας.

«Οι υποψήφιοι θα μπορούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας να έχουν τα αποτελέσματα που έχουν περάσει. Τα δελτία τα αναλυτικά με τις βαθμολογίες τους θα είναι στην πλατφόρμα γύρω στο μεσημέρι της Τετάρτης», είπε ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Εξετάσεων, Δημήτρης Χανδριώτης.

Ενώ όσοι ενδιαφέρονται να φοιτήσουν σε ένα από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας, θα πρέπει να κάνουν υπομονή για λίγες μέρες ακόμη.

«Για την Ελλάδα υπάρχει άλλος βαθμός πρόσβασής, ο οποίος θα ανακοινωθεί σε μια εβδομάδα περίπου, την άλλη Δευτέρα και αμέσως μετά θα ανοίξει η πλατφόρμα για να μπορούν τα παιδιά που ενδιαφέρονται να έχουν πρόσβαση για τα ελληνικά πανεπιστήμια να επιλέξουν τις σχολές τους από ένα επιστημονικό πεδίο», σημείωσε ο Προιστάμενος της Υπηρεσίας Εξετάσεων.

Σε συνέντευξη Τύπου αύριο στο Υπουργείο Παιδείας θα ανακοινωθούν επίσης και οι 10 πρωτεύσαντες.