Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τουνη αλεξανδρου

Την πρώτη σοβαρή κρίση στη σχέση τους πέρασαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ωστόσο το ζευγάρι είναι ξανά μαζί και η αποκάλυψη έγινε για ακόμη μία φορά από τα social media.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας, όταν Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν unfollow και block ο ένας τον άλλον στο Instagram, γεγονός που δεν άργησε να γίνει αντιληπτό στα social media και στους followers τους.

Το βράδυ της Τρίτης, η γνωστή influencer δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της με το οποίο ούτε επιβεβαίωνε αλλά ούτε και διέψευδε τις φήμες, ζητώντας διακριτικότητα για την προσωπική της ζωή. “Σχετικά με τα πράγματα και τα άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες, βδομάδες, μήνες, δεν ξέρω, για πάντα, θα σας πω ό,τι θέλω, όταν θέλω, όπως κάνω πάντα, οπότε μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπά μου, δεν σας απασχολεί τίποτα”, είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

Χθες, οι δυο τους εθεάθησαν μαζί σε καφέ της Θεσσαλονίκης. Το γνωστό προφίλ… “Soula Glamorous”, δημοσίευσε μία φωτογραφία με το ζευγάρι να συζητά.

Το ίδιο βράδυ, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου πήγαν μαζί στο πάρτι γενεθλίων της Δήμητρας Αλεξανδράκη, όπως αποκάλυψε στο Instagram ο κοινός τους φίλος και interior designer Στέφανος Μεντενζής.

Το ζευγάρι ήταν συνεχώς αγκαλιασμένο στο πάρτι γενεθλίων της φίλης τους Δήμητρας Αλεξανδράκη.