Τηλεόραση Ραδιόφωνο
συμπλοκες γερι

Ώρα 22:10 το βράδυ της Τρίτης (12/07) και στις Αρχές σημαίνει συναγερμός μετά από πληροφορία για μεγάλο αριθμό προσώπων που πιάστηκαν στα χέρια και για φωτιά σε όχημα στο Γέρι, στην επαρχία Λευκωσίας. Μάλιστα, για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί δύο πρόσωπα, ηλικίας 19 και 21 ετών, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας προσανατολίζονται στον εντοπισμό κι άλλων προσώπων που φαίνεται να εμπλέκονται στις επεισοδιακές συμπλοκές καθώς επίσης και στην αιτία που προκάλεσε την ένταση.

Μόλις λήφθηκε η πληροφορία για τα επεισόδια στη σκηνή των συμπλοκών έσπευσαν άμεσα μέλη της Δύναμης τα οποία εντόπισαν περίπου δέκα πρόσωπα να προκαλούν ζημιά σε συγκεκριμένο όχημα, το οποίο είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Οι νεαροί, μόλις είδαν την Αστυνομία, τράπηκαν σε φυγή προς διάφορες κατευθύνσεις και οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν δύο από αυτούς. Πρόκειται για ένα 19χρονο και ένα 21χρονο.

Όσον αφορά το όχημα, αυτό κάηκε ολοσχερώς, ενώ η φωτιά κατασβέστηκε από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως το όχημα είναι ιδιοκτησίας ενός 21χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε από την Αστυνομία.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος ανέφερε στην Αστυνομία ότι βρισκόταν στην περιοχή με άλλα 7-8 άτομα και δέχθηκαν επίθεση από 20-30 άγνωστα τους πρόσωπα, τα οποία, όπως κατήγγειλε, κρατούσαν μαχαίρια και ξύλα.

Ανέφερε επίσης ότι η παρέα του τράπηκε σε φυγή και τότε είδαν κάποιους από τους επιτιθέμενους να πλησιάζουν το όχημα, να το κτυπούν με ξύλα και πέτρες και στη συνέχεια να του βάζουν φωτιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, όπως ξύλα και ένα μαχαίρι τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου για να ζητηθεί η κράτηση τους.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τη συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 από τη σκηνή:

συμπλοκες γερι
συμπλοκες γερι
συμπλοκες γερι
συμπλοκες γερι
συμπλοκες γερι
συμπλοκες γερι
συμπλοκες γερι
συμπλοκες γερι