Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ναρκωτικα

Λαβράκι έπιασαν μέλη της ΥΚΑΝ και του Τμήματος Τελωνείων όταν το πρωί της Δευτέρας  (11/07) εντόπισαν δύο δέματα τα οποία είχαν αφιχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το εξωτερικό και όπως διαπιστώθηκε περιείχαν 13,5 κιλά κάνναβης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν το πρωί από τα μέλη της ΥΚΑΝ άντρας ηλικίας, 23 ετών, ο οποίος παρέλαβε τα δέματα μαζί με άλλο πρόσωπο ηλικίας 22 ετών.

Την ίδια ώρα, το απόγευμα και συγκεκριμένα γύρω στις 18:25 συνελήφθη άντρας ηλικίας 22 ετών, ο οποίος φέρεται να είναι ο επόμενος παραλήπτης των ναρκωτικών. Της σύλληψης του προηγήθηκαν ενέργειες της ΥΚΑΝ και συγκεκριμένα ανακοπή για έλεγχο εφόσον αυτός φέρεται να επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά.

Ο 22 χρόνος στην προσπάθεια του να διαφύγει συγκρούστηκε με το όχημα του σε υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας και στη συνέχεια ανακόπηκε. Ακολούθησε έρευνα όπου εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να παρουσιαστούν αύριο το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για τη διαδικασία προσωποκράτησης τους.

Η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις.

ναρκωτικα
ναρκωτικα