Τηλεόραση Ραδιόφωνο
φωτ. 6.jpg

Όλα τα ζευγάρια στην αρχή της σχέσης τους, υπόσχονται ο ένας στον άλλον αγάπη, πίστη και αφοσίωση ανεξάρτητα από τις συνθήκες που θα συναντήσουν στο ταξίδι τους. Κάποιοι ξεχνούν γρήγορα τους όρκους τους. Κάποιοι άλλοι όμως τους τηρούν μέχρι το τέλος…

Είναι μια εξαιρετική γυναίκα, πραγματική ηρωίδα. Με σπάνιες ικανότητες και έντονο προσωπικό μαγνητισμό. Είναι υπέροχη μάνα, σύζυγος, κόρη, εργαζόμενη. Ρόλοι, που είναι ικανή να παίξει εξίσου καλά και εύκολα…

Η ανθεκτικότητά της είναι αξιοθαύμαστη και η υπομονή της ανεξάντλητη. Χαμογελάει ακόμα κι όταν η ζωή της φέρεται σκληρά. Την έχει αυτή τη δύναμη γιατί απλά το χαμόγελο γι’ αυτήν είναι στάση ζωής!

Ονομάζεται Φωτούλα Χατζήπαπα και γεννήθηκε το 1957. Είναι γιατρός, πολιτικός και η πρώτη γυναίκα δήμαρχος της Λακατάμιας. 

Πριν εκλεγεί Δήμαρχος...

Εργαζόταν στο Κέντρο Υγείας Λακατάμιας, ως Ιατρικός Λειτουργός 1ης τάξης. Μάλιστα, εργάστηκε και ως ιδιώτης ιατρός στη Λακατάμια για 18 χρόνια. Έχει αναπτύξει πλούσια δραστηριότητα στα κοινά της Λακατάμιας και ο περισσότερος κόσμος την αγαπάει και την θαυμάζει.

φωτ. 4.jpg

Είναι παντρεμένη με τον Ευκλείδη Χατζήπαπα. Έναν εξίσου υπέροχο άνθρωπο αλλά και σπουδαίο εκπαιδευτικό. Μαζί απέκτησαν δυο παιδιά.Την Πολιάνα, μαθηματικό στο επάγγελμα και τον Κωνσταντίνο που είναι Φυσικός. Έχουν και τέσσερις εγγονούς.

Η σοβαρή ασθένεια του συζύγου της και η τόση αγάπη που του δίνει δύναμη.

 

φωτ. 3.jpg

Ο κύριος Ευκλείδης υποφέρει από την νόσο του Πάρκινσον και είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Δεν μπορεί να μιλήσει σχεδόν καθόλου και χρειάζεται συνέχεια κάποιον δίπλα του για να τον φροντίζει. Η σύζυγός του, εδώ και χρόνια, τον φροντίζει με αγάπη. Προσπαθεί πάντα ώστε ο άντρας της να βρίσκεται σε ένα περιβάλλον γεμάτο από όμορφα συναισθήματα.

Το πιο εκπληκτικό στη σχέση τους είναι ότι η δήμαρχος πάντα είναι χαμογελαστή όταν απευθύνεται στον άντρα της. Ποτέ δεν διαμαρτύρεται. Τον αγαπάει και του το δείχνει καθημερινά με κάθε τρόπο.

Όλα τα ζευγάρια στην αρχή της σχέσης τους, υπόσχονται ο ένας στον άλλον αγάπη, πίστη και αφοσίωση ανεξάρτητα από τις συνθήκες που θα συναντήσουν στο ταξίδι τους. Κάποιοι ξεχνούν γρήγορα τους όρκους τους. Κάποιοι άλλοι όμως τους τηρούν μέχρι το τέλος.

φωτ. 2.jpg