Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δτ

Μία ανεπανάληπτη καλοκαιρινή βραδιά, στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας, έζησαν την Τρίτη 28 Ιουνίου όσοι βρέθηκαν στο Epic Street Fest, το μεγαλύτερο υπαίθριο πάρτι του καλοκαιριού που αποτελεί πλέον θεσμό.

Με την προσέλευση του κόσμου να ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, το πάρτι της Epic ανέβασε παλμούς χαρίζοντας μία άκρως epic εμπειρία σε όλους, με μουσική από γνωστούς DJs, λαχταριστό street food και δροσιστικά cocktails.

Και επειδή Epic Street Fest χωρίς εκπλήξεις δεν γίνεται, η Epic μετέφερε το Epic Gaming Show στο χώρο δίνοντας την χαρά στους φίλους του gaming να παίξουν και να ανταγωνιστούν τον gaming expert της Epic, έχοντας την ευκαιρία να μπούνε σε κλήρωση και να διεκδικήσουν ένα PlayStation 5. Οι gamers ενημερώθηκαν ταυτόχρονα για τις δυνατότητες του Epic Fiber και πως θα ανεβάσουν το παιχνίδι τους σε άλλο επίπεδο με ταχύτητες μέχρι 1Gbps.

Το Epic Street Fest είχε για ακόμη μια φορά φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις των περιπτέρων φαγητού και ποτού θα δοθούν στο πολυδύναμο κέντρο του Δήμου Λευκωσίας.

Η επιτυχία του Epic Street Fest ήταν πραγματικά πιο μεγάλη από ποτέ! Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε.

#epicstreetfest

Σχετικά με την Epic
Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους στην Κύπρο. Η Epic παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 19 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Το 2019, προχώρησε στην υλοποίηση της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε ποτέ, για ένα ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο, με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν και με μεγάλη ευρυζωνική κάλυψη.

Aπό το 2020, η Epic βραβεύτηκε πέντε φορές, λαμβάνοντας 3 φορές το βραβείο "Best Mobile Network in Test" από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο "Fastest Mobile Network in Cyprus" από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla.

Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.

δτ
δτ