Τηλεόραση Ραδιόφωνο
χρύσα ρώπα

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Χρύσα Ρώπα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υιοθεσία της, στους θετούς γονείς της, στην απώλεια της αδελφή της και στον Αλέξανδρο Ρήγα.

«Ο λόγος που μίλησα ανοιχτά για την υιοθεσία μου ήταν για να βοηθήσω γονείς και παιδιά. Όταν υιοθετείς ένα παιδί καλό είναι να του λες “δε σε γέννησα, σε διάλεξα”. Με εμένα δεν έγινε έτσι. Όταν μαθεύτηκε το γεγονός, σκορπίσαμε», λέει στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” η Χρύσα Ρώπα.

Μιλώντας για την απώλεια της αδερφής της, δηλώνει πως είναι ένα γεγονός που ακόμη διαχειρίζεται. «Όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, χάνεις ένα κομμάτι σου» συμπληρώνει.

Εάν υπάρχει κάτι που θα της στοίχιζε, αυτό θα ήταν να πάθει κάτι το παιδί της, να μην ξανακάνει θέατρο ή να πάθει καρκίνο στο λαιμό και να μην ξαναπαίξει.

Σε σχέση με τον γάμο, η ηθοποιός ανέφερε πως δεν έχει σκεφτεί να το ξανακάνει. «Όταν παντρεύτηκα, κάπως με έμπλεξαν. Δεν κατάλαβα πώς βρέθηκα ένα Σάββατο βράδυ σε μία εκκλησία με ένα φουστανάκι που αγόρασα από μία βιτρίνα», λέει χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός πρωταγωνίστησε φέτος στην πετυχημένη σειρά των Ρήγα – Αποστόλου, η «Τούρτα της μαμάς» και δηλώνει περήφανη για τα κείμενα των δημιουργών της.

Σχετικά με τη φημολογούμενη διαμάχη της με τον Αλέξανδρο Ρήγα στη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρη;» δηλώνει πως ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο. «Μετά από μια φράση του Αλέξανδρου Ρήγα πήρα το αυτοκίνητό μου και πήγα σπίτι μου. Έκτοτε δεν ανταλλάξαμε κουβέντα. Όμως, οφείλω να πω ότι εκείνη την περίοδο ο Αλέξανδρος έκανε ένα λάθος. Έκανε κατάχρηση εξουσίας. Τότε αυτές οι συμπεριφορές ήταν αποδεκτές, αλλά για εμένα δεν ήταν ποτέ αποδεκτές» τόνισε η Χρύσα Ρώπα.