Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καιρός

Συνεχίζονται οι πολύ ψηλές θερμοκρασίες με την υδράργυρο να ανέρχεται στους 29 βαθμούς. Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένη χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη.

Τις επόμενες μέρες το σκηνικό του καιρού δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι το Σάββατο, ενώ τις νύχτες και τα πρωινά θα παρατηρείται τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού: 

Εποχική χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης ή και αραιής ομίχλης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά το απόγευμα μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και το απόγευμα, στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά παράλια θα παρατηρείται παροδικά αυξημένη χαμηλή νέφωση. Αργότερα, αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά και σε άλλες παράλιες κυρίως περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και στα νότια παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά θα παρατηρείται τοπικά αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι και το Σάββατο, παραμένοντας λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.