Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τειλορ σουιφτ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση της σύλληψης ενός άνδρα ο οποίος φέρεται να καταδίωκε την Τέιλορ Σουίφτ στο σπίτι της στo Μανχάταν αλλά και σε άλλες πολιτείες.

Πρόκειται για έναν 35χρονο που ονομάζεται Τζόσουα Κρίστιαν και έχει καταγωγή από το Μπρούκλιν. Ο Κρίστιαν συνελήφθη την Παρασκευή, αφού κατηγορήθηκε για καταδίωξη και εγκληματική παράβαση, σύμφωνα με πληροφορίες από το New York Post. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο άνδρας πήγε στα ακίνητα της τραγουδίστριας στην οδό Φράνκλιν τον Μάρτιο και τον περασμένο μήνα.

«Ο κατηγορούμενος όχι μόνο έχει επανειλημμένα εμφανιστεί στο σπίτι της κυρίας Σουίφτ εδώ στη Νέα Υόρκη, αλλά έχει ταξιδέψει και στο σπίτι της στο Τενεσί», υποστήριξε ο εισαγγελέας, το Σάββατο το βράδυ, στο ποινικό δικαστήριο του Μανχάταν. «Είστε νεκροί ξέρετε. Την κρατάτε αιχμάλωτη και πρέπει να την αφήσω ελεύθερη», φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τον βοηθό εισαγγελέα.

«Οι άνθρωποι διερευνούν επίσης ένα επιπλέον περιστατικό καταδίωξης και περιμένουν υλικό από τις κάμερες προστασίας για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του κατηγορούμενου», πρόσθεσε ο εισαγγελέας.

Ο Κρίστιαν φέρεται να μπήκε στο σπίτι από μια ξεκλείδωτη πόρτα, στις 26 Μαρτίου και να παρέμεινε εκεί παράνομα, κατά τα στοιχεία της αστυνομίας. Ο ίδιος διέφυγε από το ακίνητο αξίας 18 εκατομμυρίων δολαρίων, αφού βρέθηκε αντιμέτωπος με την ασφάλεια.

Ο δικαστής Έρικ Σουμάχερ εξέδωσε διαταγή για τον Κρίστιαν, να μείνει μακριά από την τραγουδίστρια. Επίσης, ο δικαστής έστειλε τον Κρίστιαν στη φυλακή χωρίς εγγύηση, επειδή εκκρεμεί και άλλη κατηγορία σχετικά με παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας στη Φλόριντα, για την οποία και θα επιστρέψει στο δικαστήριο στις 28 Ιουλίου.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο 35χρονος κατηγορουμενος άρχισε να φωνάζει στον δικηγόρο του κατά τη διάρκεια της διαδικασίας: «Είμαι χριστιανός επιστήμονας. Δεν θέλω αυτό το άτομο να με εκπροσωπήσει. Αυτή είναι η χειρότερη δικαστική αδικία από τη σταύρωση του Χριστού Ιησού. Εκπροσωπώ τον εαυτό μου».