Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κλοπή αυτοκινήτου
Φωτογραφία Αρχείου

Στην αυτόφωρη σύλληψη 16χρονου, προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Γύρω στη 1.40π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε δρόμο σε περιοχή της Λακατάμειας, άγνωστα πρόσωπα προσπαθούν να παραβιάσουν σταθμευμένο αυτοκίνητο. Περίπολα της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή. Με την άφιξή τους οι αστυνομικοί, είδαν δύο πρόσωπα να τρέπονται σε φυγή πεζοί.

Ακολούθησε περιπολία στην περιοχή, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε και ανακόπηκε για έλεγχο ένα από τα πιο πάνω πρόσωπα. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 16χρονο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορτιστής κινητών ηλεκτρονικών συσκευών (power bank), το χρηματικό ποσό των €145 και τρεις πιστωτικές κάρτες εκδομένες στο όνομα 40χρονου κατοίκου της περιοχής.

Στη σκηνή προσήλθε 40χρονος, ο οποίος μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητό του, που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του, διαπίστωσε ότι κλάπηκε από αυτό ένα power bank και το πορτοφόλι του. Σύμφωνα με τον 40χρονο εντός του πορτοφολιού υπήρχαν το χρηματικό ποσό των €200, η βέρα του και οι πιστωτικές του κάρτες.

Ο 16χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας διερευνά την υπόθεση.