Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, οδηγήθηκε 39χρονος ο οποίος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ανέσυρε μαχαίρι και τραυμάτισε 43χρονο με τον οποίο είχε δώσει ραντεβού για να λύσουν προσωπικές τους διαφορές.

Το ραντεβού ήταν γύρω στα μεσάνυκτα στην περιοχή της Επίχωσης, στη Λεμεσό. Τα πράγματα όμως βγήκαν εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα ο 39χρονος να τραυματίσει τον 43χρονο με αιχμηρό αντικείμενο.

«Αμέσως περίπολα της αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν 43χρονο και 39χρονο οι οποίοι συνεπλάκησαν και o 39χρονος φερόταν να είχε τραυματίσει τον 43χρονο με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι», είπε ο Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου.

Κατά την άφιξη των μελών της αστυνομίας, τα δύο πρόσωπα συνέχιζαν να συζητούν έντονα και για τη μεταφορά του 43χρονου στο νοσοκομείο κλήθηκε ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς φέρει θλαστικά τραύματα στο αριστερό χέρι, τον αγκώνα και το βραχίονα καθώς και στο στόμα.

«Κρατήθηκε για νοσηλεία και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική σε επέμβαση», εξήγησε ο Λευτέρης Κυριάκου.

Ο 39χρονος συνελήφθη για τραυματισμό και πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτηση του για τέσσερις μέρες.