Τηλεόραση Ραδιόφωνο
θανατηφορο

Ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, 21 ετών, είναι το θύμα νέου τροχαίου δυστυχήματος. Η νέα θανατηφόρα σύγκρουση σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο προς το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Πρόκειται για το εικοστό τρίτο θανατηφόρο τροχαίο μέσα στο 2022, με τον Αλέξανδρο Αλεξάνδρου να γίνεται δυστυχώς το εικοστό πέμπτο θύμα του μολώχ της ασφάλτου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα, σημειώθηκε γύρω στις 00:30 τα μεσάνυχτα στον αυτοκινητόδρομο μετά τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, με κατεύθυνση το αεροδρόμιο της Λάρνακας και πριν από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού.

«Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου. Ακολούθησε δεύτερη σύγκρουση με αυτοκίνητο που κινείτο στη αριστερή λωρίδα, κινήθηκε αριστερότερα και προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, και ακολούθως σύρθηκε στην άσφαλτο για 100 μέτρα και ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας», είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χάρης Χατζηγιασεμή.

Ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο μετέφερε εσπευσμένα τον Αλέξανδρο Αλεξάνδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο νεαρός από τη Λάρνακα, έφερε το προστατευτικό κράνος, ωστόσο η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που δεν ήταν αρκετό για να τον σώσει.

Ο θάνατος του βύθισε την οικογένειά του στο πένθος, ενώ με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον αποχαιρετά και η Ομόνοια Λευκωσίας, ομάδα της οποίας ο Αλέξανδρος ήταν παθιασμένος φίλαθλος, όπως σημειώνουν όσοι τον ήξεραν.

«Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέξανδρου Αλεξάνδρου, που τόσο άδικα και απρόσμενα έφυγε από τη ζωή. Ο Αλέξανδρος αγαπούσε με αγνότητα την ΟΜΟΝΟΙΑ και ήταν δραστήριο στέλεχος των οργανωμένων μας φιλάθλων. Αιωνία του η μνήμη», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ομόνοια.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον άδικο χαμό του νεαρού εξέδωσαν σύνδεσμοι φιλάθλων της ομάδας, συνοδευόμενα από το μήνυμα για όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ και Βασιλείου στο Καλό Χωριό Λάρνακας στις 17:00 το απόγευμα.

Εισφορές θα γίνονται για την εκκλησία και το Ίδρυμα Δικαίωμα Ελπίδας για Παιδιά με Αναπηρίες με την οικογένεια να στέλνει το μήνυμα ότι όποιος επιθυμεί μπορεί να παραστεί με άσπρα ρούχα.

θανατηφορο
θανατηφορο
θανατηφορο