Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καιρος

Κυρίως αίθριος ο καιρός σήμερα, ωστόσο το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά. 


Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.Κυρίως αίθριο αναμένεται να είναι το σκηνικό του καιρού και το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού: 

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα νότια και ανατολικά παράλια νοτιοανατολικοί ως νότιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και παροδικά τοπικά το απόγευμα στα νότια και στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκυρίακο και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά.


Η θερμοκρασία μέχρι τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.