Τηλεόραση Ραδιόφωνο
παραλια

Στο «κόκκινο» αναμένεται να είναι το θερμόμετρο της επόμενες μέρες αφού σύμφωνα με τον Μιχάλη Μούσκο, Λειτουργός Τμήματος Μετεωρολογίας, την Κυριακή ίσως πιάσουμε το πρώτο 40άρι. 

Κυρίος αίθριος ο καιρός μα υψηλές  θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες σε αρκετές περιοχές, ενώ στα ορεινά δεν αποκλείεται να υπάρξουν αυξημένες νεφώσεις και μεμονωμένες βροχές. 

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού: 

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα,  θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή χωρίς να αποκλείεται η εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα νότια παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα νοτιoδυτικά παράλια μέχρι ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 βαθμούς στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα αρχικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει κάποια αξιόλογη μεταβολή.