Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λευχαιμια

Με σύνθημα «Η ζωή δεν μπορεί να περιμένει», Ελληνική Τράπεζα και Καραϊσκάκειο Ίδρυμα ενώνουν για ακόμα ένα χρόνο δυνάμεις, για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία.

«Μια συμμαχία ζωής, όχι μόνο συνεχίζεται αλλά ενισχύεται. Η προσφορά είναι μέρος της κουλτούρας μας και είναι τιμή μας να είμαστε σύμμαχοι σας σε αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνεται καθημερινά», δήλωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας, Ευριπίδης Πολυκάρπου.

Ανακοινώθηκε επίσης και η αγορά ενός μοριακού αναλυτή στο ερευνητικό κέντρο Παιδικού Καρκίνου που χρησιμοποιείται για την εργαστηριακή παρακολούθηση της ανταπόκρισης των παιδιών με λευχαιμία στη θεραπεία που λαμβάνουν.

«Έγιναν πολλές συζητήσεις για τις προκλήσεις με τις οποίες ήρθαμε αντιμέτωποι κατά τη διάρκεια της πανδημίας αυτά τα δύο χρόνια και πιστεύω πως αξίζει να δώσουμε έμφαση στο πως η πανδημία μας έκανε να σκεφτούμε τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς εν μέσω δύσκολων εποχών, για όποιον σκοπό και όπου είναι απαραίτητη», σημείωσε ο CEO της Ελληνικής Τράπεζας, Oliver Gatzke.

Η Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Καραϊσκάκειου εξέφρασε ευγνωμοσύνη προς την Ελληνική Τράπεζα για τον πολυδιάστατο ρόλο της κοινωνικής ευθύνης που επιδεικνύει.

«Μετά από αυτή τη δύσκολη αλλά και ανοδική πορεία το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα αποδεικνύει ότι το ανθρωπιστικό αλλά και επιστημονικό του έργο έχει ένα πολύ μεγαλύτερο εκτόπισμα από το μέγεθος της Κύπρου», είπε η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, Πόπη Κανάρη.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν βίντεο με όλες τις δράσεις της Ελληνικής Τράπεζας και του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος για να μεταφερθεί το μήνυμα ότι «Δίνοντας μια στιγμή μπορούμε να σώσουμε μια ζωή».