Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Σε κλίμα υπερηφάνειας και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ η τελετή αποφοίτησης της Αγγλικής σχολής Λευκωσίας. 


«Αυτή η τάξη αποφοίτων έχει δείξει την επιμονή της και έχει δείξει το δρόμο προς την αριστεία. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τους φετινούς αποφοίτους, για τις θέσεις που έχουν εξασφαλίσει σε πανεπιστήμια και για τα μη-ακαδημαϊκά επιτεύγματά τους», ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΣ της Αγγλικής Σχολής, Χαράλαμπος Ιωσηφίδης. 

Το παρόν τους έδωσαν και διακεκριμένοι παλαιοί απόφοιτοι της σχολής, μεταξύ των οποίων ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος, ως ο θαυματοποιός της εμβρυϊκής ιατρικής Κύπρος Νικολαΐδης, ο οποίος το μεσημέρι της ίδιας μέρας σε τελετή μετονομασίας πτέρυγας της Αγγλικής Σχολής σε «Πτέρυγα Κύπρου Νικολαΐδη» παρέθεσε διάλεξη με θέμα "Μια ζωή στην ιατρική, η απόλυτη ανταμοιβή» καθώς επίσης και ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης. 

«Πρέπει όλοι να νιώθουμε περήφανοι που είμαστε μέλη αυτής της οικογένειας. Μιας οικογένειας που δημιουργεί άτομα εγνωσμένου κύρους, τα οποία ξεχωρίζουν στους τομείς της ιατρικής, της επιστήμης, της επιχειρηματικότητας, των επαγγελματικών υπηρεσιών, κάνοντας τη χώρα να προοδεύει», σημείωσε ο Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης.  

Κύπρος Νικολαϊδης και Κωνσταντίνος Πετρίδης ήταν μεταξύ αυτών που απένειμαν βραβεία στους μαθητές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους τη φετινή σχολική χρονιά.