Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μια φορα και εναν καιρο

Σε έναν παραμυθένιο κόσμο αναμένεται να μας ταξιδέψει ο σεναριογράφος Λώρης Λοϊζίδης φέτος από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Η νέα κωμική σειρά που έρχεται τη νέα σεζόν φέρει την ονομασία «Μια φορά και έναν καιρό» και θα μας μεταφέρει σε μία άλλη εποχή με ξωτικά, νεράιδες, μάγισσες και πολεμιστές.

μια φορα και εναν καιρο

«Ταράμ ταράμ η μάχη του καλού ενάντια στο κακό ξεκινά»

Ποια θα είναι η ιστορία στη νέα κωμική σειρά του Λώρη Λοϊζίδη; Εμείς τον ρωτήσαμε και μας απαντά πιο κάτω!

«Μια φορά και έναν καιρό λοιπόν, ένα «παλικάρι» παίρνει από ένα απόκοσμο πλάσμα την εντολή να μαζέψει παλιούς συμπολεμιστές του (ο Θεός να τους κάμει) και να πάν σε ένα χωριό για να ξορκίσουν μια κατάρα και ταυτόχρονα να σταματήσουν μια αδικία που γίνεται χρόνια τώρα στη περιοχή. Εκεί συναντούν όχι αυτό ακριβώς που θα λέγαμε καθημερινούς χαρακτήρες αλλά πολύ παράξενες καταστάσεις κα προσπαθούν λοιπόν να βοηθήσουν. Θα γνωρίσουν επίσης ξωτικά, νεράιδες, καλές και κακές μάγισσες... άλλοι θα είναι σύμμαχοι άλλοι εχθροί... όλοι όμως για πολύ γέλιο. Ταράμ ταράμ η μάχη του καλού ενάντια στο κακό ξεκινά... η μάχη του έρωτα με το μίσος. Πάμε να ζήσουμε μια άλλη εποχή... άλλους ανθρώπους που η ζωή τους δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα... ή μπορεί και να έχει. Ένηγουεη... ελπίζουμε να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς μαζί τους καλύτερα. Θα τα πούμε εκεί».

Δείτε το teaser που κυκλοφόρησε εδώ.

Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν και οι συντελεστές μας μετέδωσαν το κλίμα για το τι αναμένεται να ζήσουμε, μέσα από τις πιο κάτω φωτογραφίες.

Η σειρά είναι σε σκηνοθεσία Θεοδόση Οικονομίδη.

μια φορα και εναν καιρο
μια φορα και εναν καιρο
μια φορα και εναν καιρο
μια φορα και εναν καιρο