Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τροχαιο λεμεσος

Ασταμάτητα συνεχίζει να ρέει το αίμα στην άσφαλτο με τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα να διαδέχονται το ένα το άλλο και οικογένειες να ντύνονται στα μαύρα. 

Άλλος ένας νέος, μόλις στα 22 του χρόνια, έμελλε να βάψει με το αίμα του την άσφαλτο και να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των θυμάτων από τροχαίες οδικές συγκρούσεις.

Ο άτυχος Βασίλης Χοίρας, από τη Λεμεσό, ήταν συνεπιβάτης σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού την οποία οδηγούσε φίλος του 21 χρόνων.

Κάτω από συνθήκες που διερευνούν τα μέλη της τροχαίας Λεμεσού, η ευθεία πορεία της μοτοσικλέτας των δύο νέων ανακόπηκε βίαια, χθες αργά το απόγευμα, από όχημα που οδηγούσε 39χρονη, όταν αυτή επιχείρησε δεξιά στροφή σε πάροδο, στην οδό Δομνίτσας Λανίτου Καβουνίδου. 

«Φέρεται να ανέκοψε την πορεία μοτοσικλέτας που οδηγείτο εξ αντιθέτου με επιβάτες οδηγό και επιβάτη δεύτερο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να επέλθει η σύγκρουση μεταξύ τους», δήλωσε ο Βοηθός Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς.

Η σύγκρουση ήταν βίαιη, με αποτέλεσμα τόσο ο άτυχος Βασίλης, όσο και ο οδηγός της μοτοσικλέτας να εκσφενδονιστούν στην άσφαλτο.

Ο συνεπιβάτης σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. 
Η κατάσταση της υγείας του είναι, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

«Η σύγκρουση φαίνεται από τις ζημιές που υπέστησαν τα δυο ενεχόμενα οχήματα ότι ήταν αρκετά δυνατή προς βίαιη. Θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις, ιδιαίτερα επιστημονικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί, εάν μπορεί να διαπιστωθεί, η ταχύτητα τόσο του ενός όσο και του άλλου οχήματος», είπε ο Βοηθός Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού.

Σε ιδιωτική κλινική μεταφέρθηκε και η 39χρονη οδηγός του οχήματος, η οποία αφού εξετάστηκε έλαβε εξιτήριο.

Αμέσως συνελήφθη από την αστυνομία, στη βάση δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τις συνθήκες του θανατηφόρου.

Αργά σήμερα το απόγευμα αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 22χρονου Βασίλη Χοίρα θα διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον βοηθό υπεύθυνο της τροχαίας Λεμεσού, οι δύο νεαροί φίλοι δεν έφεραν κράνη ασφαλείας, γεγονός το οποίο αποδείχτηκε μοιραίο για τον 22χρονο, ο οποίος είχε μεγάλη αγάπη για τις μοτοσικλέτες.