Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

Στη σύλληψη 38χρονου και 35χρονου προχώρησε την Παρασκευή η Αστυνομία, οι οποίοι φέρεται να επιτέθηκαν σε 32χρονο, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν αυτός τους εντόπισε να προκαλούν ζημιά σε όχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 32χρονος αντιλήφθηκε τα δυο πρόσωπα να βρίσκονται κοντά σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του, ενώ ένας εξ αυτών προκαλούσε ζημιές στο όχημα με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου. Αφού ο 32χρονος προσέγγισε τους υπόπτους, αυτοί του επιτέθηκαν, ενώ τράπηκαν σε φυγή όταν προσέτρεξε στο σημείο οικείο πρόσωπο του θύματος.

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα στη μύτη και κατάγματα στο θώρακα και έλαβε εξιτήριο την περασμένη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη κατήγγειλε το περιστατικό στο ΤΑΕ Λεμεσού.

Εναντίον του 38χρονου και του 35χρονου εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής και τέθηκαν υπό κράτηση.

Εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα που αφορούν πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.