Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια - περιπολικο

Στη σύλληψη 29χρονου προχώρησε την Πέμπτη η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου και απειλής χρήσης βίας. Η υπόθεση διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 21ης Ιουνίου 2022, σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 4π.μ., ενώ ζεύγος κοιμόταν σε υπνοδωμάτιο της οικίας τους, ξύπνησαν από δυνατό θόρυβο. Από το ανοικτό τους παράθυρο είδαν έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα και στα χέρια κρατούσε ένα αντικείμενο, που έμοιαζε με όπλο, να βρίσκεται στην αυλή της οικίας τους.

Ο άγνωστος ζήτησε από τους ενοίκους να του ανοίξουν την πόρτα, ωστόσο αυτοί αρνήθηκαν. Τότε ο δράστης πλησίασε στο ανοικτό παράθυρο και άρπαξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ζεύγους, τα οποία βρίσκονταν πάνω σε έπιπλο κοντά στο ανοικτό παράθυρο. Ακολούθως, εισήλθε στο εν λόγω αυτοκίνητο και οδηγώντας το, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 29χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Πάφου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών διερευνά την υπόθεση.