Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γενικο νοσοκομειο λεμεσου

Την συνδρομή εξειδικευμένου Ιατρικού Λειτουργού, για να βοηθήσει στις έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού αναφορικά με την καταγγελία σε βάρος γιατρού ιδιωτικής κλινικής, για ιατρική αμέλεια, ζητά με επιστολή προς τον ΟΚΥπΥ η Αστυνομία. 

Η καταγγελία έγινε από τους οικείους της 38χρονης. Όπως ανέφεραν, υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης κυστών και παρουσίασε σηψαιμία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και να διασωληνωθεί. 

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνος Αθανασίου, είπε πως «για το διορισμό οποιοδήποτε ερευνώντα λειτουργού τότε θα αποταθούν στο υπουργείο υγείας και σε συνεργασία με τον ΟΚΥΠΥ και την αστυνομία για την διαλεύκανση της υπόθεσης». 

Η κατάσταση της υγείας της 38χρονης παραμένει σοβαρή και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. 

Την ίδια ώρα, οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ενώ από το κατώφλι των γραφείων του ΤΑΕ έχουν περάσει και διάφορα άτομα για κατάθεση που είχαν άμεση η έμμεση σχέση με το χειρουργείο. 

«Η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει βελτίωση και οι εξετάσεις για τη διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζονται και έχει ζητηθεί όπως οριστεί ιατρικός λειτουργός από τον ΟΚΥπΥ που θα διευκολύνει το έργο των ανακριτών», επισήμανε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου.

Με το διορισμό ιατρικού λειτουργού και αφού ολοκληρωθεί όλο το ανακριτικό έργο, ο φάκελος της υπόθεσης θα διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία για οδηγίες.