Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Μάχη για τη ζωή της έδωσε γυναίκα τριάντα-έξι χρόνων, η οποία εισήχθη σε ιδιωτική κλινική, πριν από περίπου δύο εβδομάδες για επέμβαση ρουτίνας, και κατέληξε διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης. 

Η γυναίκα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση κυστών σε ιδιωτική κλινική της πόλης, με λαπαροσκοπική μέθοδο. 

Ακολούθως, παραπονέθηκε για φρικτούς πόνους στην κοιλιακή χώρα. 

Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι, «είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις 9/6 σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό και μετά που έλαβε εξιτήριο παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία της με αποτέλεσμα στη συνέχεια να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού». 

Σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στην αστυνομία από την οικογένεια της για ιατρική αμέλεια, η 36χρονη ενημέρωσε τον γιατρό που την εγχείρησε για τους πόνους που αισθανόταν και αυτός της χορήγησε παυσίπονα. 
Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, επειδή οι πόνοι δεν υποχωρούσαν, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. 

«Υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση και διαπιστώθηκε ότι είχε σηψαιμία σε διάφορα όργανα του σώματος και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση», ανέφερε ο κύριος Κυριάκου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού αμέσως μετά την καταγγελία ανέλαβε την υπόθεση και έχει παραλάβει τον ιατρικό φάκελο από την ιδιωτική κλινική με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Η κατάσταση της υγείας της γυναίκας, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, παρουσιάζει σημεία βελτίωσης, ενώ έχει τεθεί και εκτός αναπνευστήρα.