Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κυριακη ιωαννιδου

Πήρε το πρώτο δρομολόγιο για τον Πειραιά και θα επιστρέψει στη Λεμεσό με το τελευταίο φετινό, το φθινόπωρο.
 
Ο λόγος για την κυρία Κυριακή Ιωαννίδου, η οποία μετέτρεψε το μικρό της βαν σε σπίτι και πάει να εκπληρώσει ένα όνειρο ζωής. Να ταξιδέψει σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα.

«Ήταν η πρώτη φορά και είναι όνειρο ζωής έχω κάνει ταξίδια μέχρι δέκα μέρες, όχι με το βαν, με το βαν έκανα ταξίδια στην Κύπρο. Διήμερα, τριήμερα», δήλωσε η κυρία Ιωαννίδου.

Το βαν έχει εξοπλιστεί με τα πάντα. Από ψυγείο, μέχρι φούρνο μικροκυμάτων, ενώ για την ηλεκτροδότηση έχουν εγκατασταθεί πλάκες φωτοβολταικών στην οροφή. 

«θα πάω στην Εύβοια, στην Θεσσαλία, στην Μακεδονία στην Ήπειρο, ίσως στην Λευκάδα, στην Πελοπόννησο, και επιστροφή», συμπλήρωσε. 

Το βαν εγκαταλείπεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, σύμφωνα με την κυρία Κυριακή. 

«Όταν θέλω κάποιες φορές να ξεκουραστώ λίγο περισσότερο σε κάποιο κάμπινγκ στην ανάγκη σε καύσωνες σε κανένα ξενοδοχείο θα το αποφύγω όμως διότι είναι τα καύσιμα ακριβά», είπε χαρακτηριστικά.

Θετικές εντυπώσεις

Πολύ καλές είναι οι εντυπώσεις των επιβατών από το πρώτο ιστορικό ταξίδι μετά από είκοσι-ένα χρόνια, σύμφωνα με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας, Βασίλη Δημητριάδη, ο οποίος δεν έκρυψε την συγκίνηση του μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι». 

«Με αρκετή συγκίνηση αυτό το πρώτό ιστορικό ταξίδι. Ανάμεσα στους επιβάτες βρίσκονται και άτομα που είχαν ταξιδέψει πριν 22 χρόνια», ανέφερε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης. 

Πέραν από την οργάνωση και τον γενικό συντονισμού του πρώτου δρομολογίου από την Λεμεσό στον Πειραιά, ο Βασίλης Δημητριάδης επιμελήθηκε και της διασκέδασης. 

Κατά τη διάρκεια της προχθεσινής νύχτας στο μπαρ του MV DALEELA στήθηκε ένα μικρό πάρτι με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας να αναλαμβάνει ρόλο DJ, ενώ επιβάτες και πλήρωμα χόρευαν στους ρυθμούς του Βασίλη Δημητριάδη.