Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πρίγκιπασ ουίλιαμ

O πρίγκιπας William μοιράστηκε μία τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα που έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται στις 19 Ιουνίου. Ο Δούκας του Cambridge, που σε λίγες ημέρες θα κλείσει τα 40, ήθελε να ευχηθεί σε όλους τους μπαμπάδες χρόνια πολλά, δίνοντας στη δημοσιότητα μία εικόνα που μέχρι τώρα δεν είχε δημοσιευθεί.

«Χαρούμενη Γιορτή του Πατέρα σε όλους τους πατεράδες και τους παππούδες του κόσμου σήμερα», έγραφε η λεζάντα της ανάρτησης όπου τον βλέπουμε να ποζάρει «περικυκλωμένος» από τα παιδιά του, έχοντας στα δεξιά και τα αριστερά την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα George, ενώ στον σβέρκο του καθόταν ο μικρός Louis, που για ακόμη μία φορά κλέβει την παράσταση.

πρίγκιπασ ουίλιαμ

Ο δούκας του Cambridge σε κάθε δημόσια εμφάνισή του με τα παιδιά του μοιάζει να απολαμβάνει τον ρόλο της πατρότητας και θέλει να έχει λόγο στην ανατροφή τους, παρά το απαιτητικό του πρόγραμμα που του αφήνει ελάχιστο χρόνο. Όπως έχουν αποδείξει, και ο ίδιος αλλά και η Kate Middleton, παρά τις υποχρεώσεις τους επιθυμούν όλα να περνούν από τα χέρια τους, αφού θέλουν να είναι παρόντες στις ζωές των παιδιών τους.