Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καλοκαιρι

Συνεχίζονται οι ψηλές θερμοκρασίες με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στους 35 βαθμούς κελσίου. 

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης ή και αραιής ομίχλης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά, κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και αργότερα στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 31 στα νότια και στα ανατολικά και γύρω στους 28 βαθμούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά, ενώ κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, τοπικά στο ανατολικό μισό, αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη ενώ στα ανατολικά και τοπικά στα νότια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά. Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται να παρατηρείται, τοπικά, αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Τρίτη για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, άνοδο την Τετάρτη και περαιτέρω μικρή άνοδο την Πέμπτη, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

καιρος