Τηλεόραση Ραδιόφωνο
στεφη Δρακου, Άννα Αριστοτέλους

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Υπουργού Δικαιοσύνης, Στέφης Δράκου, σχετικά με την υπόθεση που είδε σήμερα το «φως» της δημοσιότητας και αφορά στη Διευθύντρια του Τμήματος Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους.


Σε σχετικής της ανακοίνωση, η Υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι ζήτησε και έτυχε ενημέρωσης τόσο από την κυρία Αριστοτέλους, όσο και από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Στέλιο Παπαθεοδώρου, σχετικά με την υπόθεση στην οποία φέρεται εμπλέκεται Ανώτερος Αξιωματικός της Αστυνομίας. 


Κατά τη συνάντηση της Υπουργού Δικαιοσύνης με τη Διευθύντρια των Φυλακών, η κα Δράκου εισηγήθηκε στην κα Αριστοτέλους όπως προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία με τη συμβουλή των δικηγόρων της. Μάλιστα, διαβεβαίωσε τη Διευθύντρια των Φυλακών ότι θα ακολουθηθούν όλες οι νενομισμένες διαδικασίες για την πλήρη διερεύνησή της υπόθεσης.


Σε ότι αφορά τις ανησυχίες της κας Αριστοτέλους για την προσωπική της ασφάλεια, στη συνάντηση της Υπουργού Δικαιοσύνης με τον κο Παπαθεοδώρου, η κα Δράκου τον κάλεσε να επικοινωνήσει με την Διευθύντρια των Φυλακών και να προχωρήσει στη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια της, σε συνεννόηση πάντοτε με την ίδια.