Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Με ομάδες μοτοσικλετιστών «Ζ» στις τέσσερις μεγάλες επαρχίες, Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου επιχειρεί η Αστυνομία να περιορίσει τόσο τις τροχαίες παραβάσεις όσο και την έξαρση του εγκλήματος.


Από την ερχόμενη Δευτέρα (20/6) αναμένεται να πιάσει δουλειά η Ομάδα «Ζ», ενώ για την λειτουργία της θα απασχοληθούν γύρω στα 45 μέλη της Αστυνομίας.


Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε επιστολή που απέστειλε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, στην οποία αναφέρεται ότι «αποστολή των εν λόγω Ομάδων είναι η πρόληψη, η μείωση και η αντιμετώπιση των οδικών τροχαίων δυστυχημάτων με τη συνεχή παρουσία τους στο οδικό δίκτυο της Επαρχίας τους, σε ζωτικά σημεία της τροχαίας κίνησης, καθώς και η επιβολή της Νομοθεσίας και των Κανονισμών της Τροχαίας». 


Όπως σημειώνεται στην σχετική επιστολή, «στην αποστολή τους περιλαμβάνεται η πρόληψη και η αντιμετώπιση των εγκληματικών ενεργειών και η άμεση ανταπόκριση σε επείγοντα περιστατικά».  

Την είδηση επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι» ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου:

Δείτε την επιστολή που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1: 
 

επιστολη ομαδα Ζ