Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ηλιος - θαλασσα - καλοκαιρι

Αισθητή βελτίωση θα παρουσιάσει το σημερινό σκηνικό του καιρού.


Σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ δεν αποκλείεται νεφώσεις που θα αναπτυχθούν από το μεσημέρι και μετά, να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. 


Η θερμοκρασία σήμερα θα «σκαρφαλώσει» στους 34 βαθμού κελσίου, ενώ μέχρι το Σάββατο θα σημείωση σταδιακή άνοδο. 

Το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει αίθριο και αύριο, ωστόσο το Σάββατο, κατά τις βραδινές και αυγινές ώρες αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση. 

Οι μέγιστες θερμοκρασίες που θα καταγράφουν σήμερα ανά επαρχία:

 

θερμοκρασιες 16/06

 

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:


Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.


Σήμερα ο καιρός, αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά, μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το μεσημέρι, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά και νότια παράλια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ τοπικά, στα νοτιοδυτικά παράλια το απόγευμα, θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νοτιοανατολικά και ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοδυτικές διευθύνσεις, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ αρχικά, τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια, θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, κατά τις βραδινές και αυγινές ώρες, αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση, κυρίως στα δυτικά και τα νοτιοανατολικά παράλια.


Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.


Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο θα σημειώσει σταδιακή άνοδο, ενώ την Κυριακή δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.