Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Διακόσιοι-πενήντα αστυνομικοί από τρεις διαφορετικές Επαρχίες θα επιστρατευθούν για τη γιγαντιαία επιχείρηση που θα στηθεί την Κυριακή στο Τσίρειο στάδιο για το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και το ΑΠΟΕΛ.

Τα μέτρα ασφαλείας εντός και εκτός γηπέδου δρακόντεια. Με τις οδηγίες από το Αρχηγείο να είναι ξεκάθαρες. Να μην υπάρξουν παρατράγουδα και οποιαδήποτε επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων.

Τις τελευταίες μέρες πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές συσκέψεις στο Αρχηγείο, όπου και αποφασίστηκαν τα σημεία, τα οποία θα ευρίσκονται υπό στενή και συνεχή επιτήρηση. Ανάμεσα τους οι σύνδεσμοι φιλάθλων των δύο ομάδων σε Λευκωσία και Λεμεσό, αλλά και η περιοχή περιμετρικά τους Τσιρείου.

Στο Αρχηγείο παράγοντες των ομάδων

Το πρωί το κατώφλι του Αρχηγείου Αστυνομίας πέρασαν παράγοντες των δύο ομάδων, οι οποίοι και είχαν συνάντηση μίας ώρας με τον Στέλιο Παπαθεοδώρου, ο οποίος και τους ενημέρωσε για τις διάφορες πληροφορίες που φτάνουν, αλλά και για τις προθέσεις της Αστυνομίας.

«Έγινε μια συνάντηση εδώ στο αρχηγείο αστυνομίας με παράγοντες των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και του ΑΠΟΕΛ. Ήταν παρόντες ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος των δύο ομάδων, επίσης οι υπεύθυνοι ασφαλείας της ΚΟΠ του Τσίρειου σταδίου αλλά και των δύο ομάδων», είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε μεταξύ άλλων ότι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να μεταβούν στο Τσίρειο πριν τις 18:30 γιατί τη συγκεκριμένη ώρα θα κλείσουν οι είσοδοι στην κερκίδα. Ενώ ζητήθηκε από τον αρχηγό αστυνομίας να υπάρχει και μεγαλύτερος αριθμός επιτηρητών.

Στη ΜΜΑΔ για ενημέρωση ο Αρχηγός της Αστυνομίας

Χθες το απόγευμα ο Αρχηγός Αστυνομίας μετέβη στις εγκαταστάσεις της ΜΜΑΔ όπου και ενημερώθηκε για το σχέδιο δράσης αλλά και για τον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί την Κυριακή, όπως είναι τα drones και ο Αίαντας.

«Για τον επόμενο αγώνας της ερχόμενης Κυριακής έχουν γίνει κάποιες συσκέψεις. Έγινε και συνάντηση με τον Αρχηγό της Αστυνομίας όπου αναλύθηκε το επιχειρησιακό σχέδιο δράσης», τόνισε ο κ. Ανδρέου.

Σε μία άλλη εξέλιξη, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και άλλες φωτογραφίες υπόπτων για τα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου στη Λάρνακα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των προσώπων που αναζητούνται σε 12.