Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Τους συνεργούς του 38χρονου σε Κύπρο και εξωτερικό αναζητούν οι ανακριτές της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών σε σχέση με την χθεσινή κατάσχεση της μεγάλης ποσότητας κάνναβης που αφίχθηκε από την Ισπανία στο λιμάνι της Λεμεσού μέσα σε ζωοτροφές.

Από την Αστυνομία θεωρείται δεδομένη η ύπαρξη συνεργών και ήδη μέσω της Interpol αναζητείται ο αποστολέας του παράνομου φορτίου καθώς και άλλοι συνεργάτες του 38χρονου, αφού όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, το φορτίο με τα 132 κιλά κάνναβης προοριζόταν για την κυπριακή αγορά.

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών έχουν τεθεί οι σχέσεις του 38χρονου με το πρόσωπο το οποίο αναφέρεται ως ο παραλήπτης, ο τρόπος της γνωριμίας τους, αλλά και η συνεργασία που είχαν στο θέμα της εισαγωγής προϊόντων από το εξωτερικό. Αστυνομική πηγή ανέφερε στον ΑΝΤ1 ότι μέχρι στιγμής εναντίον του δεύτερου προσώπου δεν προκύπτει οτιδήποτε το ενοχοποιητικό, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν και νέες συλλήψεις.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ, συνεχίζουν με μεγάλη προσοχή τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ έχουν θέσει στο πλαίσιο των ερευνών τους τα άλλα δύο φορτία με ζωοτροφές που αφίχθηκαν και πάλι από Ισπανία και τα οποία πωλήθηκαν στην Κυπριακή αγορά.