Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Ευρήματα σοκ από τη διενέργεια της νεκροτομής επί της σορού του δίμηνου βρέφους που άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο Νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο. 

Οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου αποφάνθηκαν ότι ο θάνατος του βρέφους προήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ εντόπισαν και κακώσεις στη σπονδυλική στήλη, τα πλευρά και την κλείδα. Επίσης κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για κακόβουλες τραυματικές κακώσεις και απέκλεισαν το ενδεχόμενο ατυχήματος. 

Ο Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, δήλωσε ότι, «σύμφωνα με την προκαταρκτική έκθεση που έδωσαν οι ιατροδικαστές, πρόκειται για κακόβουλες πράξεις. Μετά από αυτήν την εξέλιξη εκδόθηκαν εντάλματα εναντίον του 37χρονου πατέρα και της 22χρονης μητέρας, οι οποίοι συνελήφθησαν ψες και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού» 

Εναντίον των δύο γονέων που αρνούνται ότι χτύπησαν εσκεμμένα το σπλάχνο τους εξετάζεται το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και με απόφαση δικαστηρίου τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση. Ισχυρίζονται ότι το κοριτσάκι υπέστη πνιγμό κατά τη σίτιση του και το μετέφεραν χωρίς να έχει τις αισθήσεις του στο γενικό νοσοκομείο Λεμεσού. 

«Οι γονείς έχουν δώσει κάποιες καταθέσεις πριν τη σύλληψη τους και προέβαλαν κάποιους ισχυρισμούς, ενώ ανακρίθηκαν και μετά τη σύλληψη. Έδωσαν κάποιους διαφορετικούς ισχυρισμούς, οι οποίοι έρχονται σε αντίφαση με τους αρχικούς και αρνούνται ότι έχουν κτυπήσει εσκεμμένα το βρέφος», ανέφερε ο κ. Κυριάκου.

Σύμφωνα με την αστυνομία η οικογένεια έχει ακόμη ένα παιδάκι ηλικίας τριών ετών το οποίο τέθηκε υπό την φροντίδα του γραφείου ευημερίας.