Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Χειροπέδες 39χρονο στην επαρχία Λεμεσού πέρασαν γύρω στις 23:00 μέλη της ΥΚΑΝ, με τις Αρχές να βρίσκονται κοντά στην εξιχνίαση μιας ιδιαίτερα σοβαρής υπόθεσης ναρκωτικών.

Η συντονισμένη επιχείρηση έλαβε χώρα γύρω στις 18:00 το απόγευμα στο λιμάνι Λεμεσού, όπου εντοπίστηκε εμπορευματοκιβώτιο με ζωοτροφές, εντός του οποίου εντοπίστηκαν 132 κιλά κάνναβης.

Υπό άκρα μυστικότητα συνεχίστηκε η επιχείρηση εντοπισμού του 39χρονου Ελληνοκύπριου, σε συγκεκριμένες τοποθεσίες και υποστατικά. Αφού αισίως συνελήφθη, οδηγήθηκε στα γραφεία της Υπηρεσίας για ανάκριση.

Όπως πληροφορείται μάλιστα ο ΑΝΤ1, στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και δεύτερο πρόσωπο, για το οποίο σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές είχαν θέσει την όλη υπόθεση υπό διακριτική παρακολούθηση για περίπου μια εβδομάδα, διάστημα στο οποίο «στήθηκε» η ειδική επιχείρηση που ξετυλίχθηκε από το απόγευμα.

Σημειώνεται παράλληλα ότι το εμπορευματοκιβώτιο εντός του οποίου εντοπίστηκαν τα 132 κιλά κάνναβης έφτασε στο λιμάνι Λεμεσού από Ευρωπαϊκή χώρα, ενώ καθοριστικής σημασίας χαρακτηρίζεται η συμβολή άλλης μιας Υπηρεσίας, τόσο σε επίπεδο πληροφοριών, όσο και επιχειρησιακό.