Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Χωρίς τέλος η δράση των μελών σπείρας που λυμαίνεται περίπτερα στη Λεμεσό.

Τα ξημερώματα οι τρεις κουκουλοφόροι, ασιατικής καταγωγής, μπούκαραν σε περίπτερο στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ, και αφού πρόταξαν πιστόλι και μαχαίρι, εναντίον της υπαλλήλου απέσπασαν από τη ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

«Τρία άγνωστα πρόσωπα με την χρήση προστατευτικής μάσκας είχαν μεταβεί σε συγκεκριμένο περίπτερο και υπό την απειλή πιστολιού και μαχαιριού που διερευνάται αν είναι ομοίωμα ή όχι είχαν καταφέρει να αποσπάσουν χρηματικό ποσό από την μοναδική υπάλληλο του περιπτέρου», επισήμανε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Πρόκειται για την τέταρτη στη σειρά ληστεία σε περίπτερο και όπως εκτιμάται, δράστες είναι τα ίδια πρόσωπα σε όλες τις περιπτώσεις, αφού ακολουθούν συγκεκριμένο τρόπο δράσης για εκφοβισμό των υπαλλήλων.

«Είναι η τέταρτη περίπτωση που η περιγραφή ανταποκρίνεται στα ίδια πρόσωπα φαίνεται ότι πρόκειται για αλλοδαπούς που δρουν με συγκεκριμένο τρόπο δράσης γίνονται όλες εκείνες οι εξετάσεις για να εξασφαλιστεί μαρτυρία για να μπορέσουμε να ταχτοποιήσουμε τα πρόσωπα αυτά», τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.

Και στις τέσσερεις περιπτώσεις οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης των υποστατικών με τους ανακριτές μετά από ενδελεχή παρακολούθηση να εξασφαλίζουν κάποια στοιχεία που πιθανόν να οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών.