Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Με ξυλοδαρμούς, συμπλοκές, επίθεση σε αστυνομικό και συλλήψεις σημαδεύτηκε το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων στη Λευκωσία. 

Συγκεκριμένα η Αστυνομία ανταποκρίθηκε σε δύο περιστατικά που σημειώθηκαν έξω από δύο διαφορετικά νυχτερινά κέντρα. Στην πρώτη περίπτωση λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Υποσταθμός Λήδρας έλαβε κλήση για μεθυσμένο πρόσωπο έξω από μπαράκι στην οδό Ρηγαίνης. 

Μέλη της Δύναμης μετέβησαν στο σημείο όπου και εντόπισαν τον άνδρα. Στη θέα των αστυνομικών, ωστόσο προκλήθηκε αναστάτωση, καθώς θαμώνες του υποστατικού άρχισαν να φώναζαν κατά των Αστυνομικών. 

Ένας από αυτούς μάλιστα, ηλικίας 34 χρονών από τη Νιγηρία, άρχισε να βρίζει και επιτέθηκε σε ένα από τους Αστυνομικούς, πιάνοντας τον από τον λαιμό. 

«Σχετικά με το επεισόδιο συνελήφθη ένα πρόσωπο το οποίο επιτέθηκε στα μέλη της Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων», ανέφερε η Λειτουργός  Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ελένη Κωνσταντίνου.  

Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι αποχώρησαν σταδιακά χωρίς να σημειωθούν περισσότερα έκτροπα. 

Ξυλοδαρμοί έξω από νυχτερινό κέντρο 

Δύο ώρες αργότερα, κατά τις τέσσερις μετά τα μεσάνυχτα, υπήρξε πληροφορία στην Αστυνομία για συμπλοκή έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λευκωσίας. 

 « Μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν στο σημείο όπου εντόπισαν ένα 35χρονο και ένα 36χρονο, οι οποίοι διασκέδαζαν στο εν λόγω κέντρο προηγουμένως να φέρουν εμφανή τραύματα», σημείωσε η κ. Κωνσταντίνου.  

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 36χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται με κατάγματα στα πλευρά, ενώ ο 35χρονος δήλωσε πως δεν ήθελε να μεταφερθεί για νοσηλεία, καθώς έφερε μόνο εκδορές. Από την μέχρι στιγμής διερεύνηση της υπόθεσης, φαίνεται πως οι δυο αλλοδαποί με καταγωγή από τη Συρία, διασκέδαζαν μαζί στο νυκτερινό κέντρο, και για λόγους που δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, ήρθαν σε μεταξύ τους διαπληκτισμό.