Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Αποζημιώσεις μαμούθ επιδίκασε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον γυναικολόγου, τον οποίο καταδίκασε για ιατρική αμέλεια σε βάρος γυναίκας. 

Την είχε υποβάλει, στις 21 Μαΐου 2011, σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση μήτρας σε ιδιωτική κλινική της πόλης. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός παρέλειψε να αφαιρέσει από την μήτρα κομμάτι γάζας, το οποίο, σύμφωνα με δεύτερη ιατρική γνωμάτευση που παρουσιάστηκε και στο Δικαστήριο, προκάλεσε στην ενάγουσα σηπτική εικόνα. 

Δέκα χρόνια μετά, ο γιατρός καλείται να πληρώσει στην ασθενή συνολικές αποζημιώσεις €232.225 για σωματικές βλάβες και ζημιές. 

Σύμφωνα με την απόφαση του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού: 

Όπως σημειώνει το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, «ο εν λόγω γιατρός, παρέλειψε ως όφειλε και ως επιβάλλεται, προτού ολοκληρώσει τη χειρουργική επέμβαση, να βεβαιωθεί ότι δεν παρέμεινε χειρουργική γάζα από αυτές που χρησιμοποίησε εντός του κόλπου ή της περιτοναϊκής κοιλότητας της ασθενούς». 

Σύμφωνα με το Δικαστήριο ο γιατρός, αφού ενημερώθηκε τηλεφωνικώς για συμπτώματα που παρουσίαζε η ασθενής, και δίχως να την εξετάσει, λανθασμένα αποφάνθηκε ότι επρόκειτο για ήπια μετεγχειρητική λοίμωξη και συνέστησε στην ενάγουσα παυσίπονα. 

Αποτέλεσμα ήταν η ασθενής να εισαχθεί επειγόντως σε άλλη κλινική, να υποβληθεί σε πέντε συνολικά χειρουργικές επεμβάσεις, και να παραμείνει στη μονάδα εντατικής θεραπείας για 21 ημέρες. 

Καταλήγοντας, στην απόφαση του, το δικαστήριο απεφάνθη ότι από πλευράς του ο γιατρός υπήρξε αμελής και απέτυχε να αξιολογήσει ορθά την κατάσταση της ενάγουσας, η οποία μετά την εγχείρηση έπασχε από οξεία κοιλία-περιτονίτιδα και σηψαιμία, η οποία απείλησε άμεσα τη ζωή της. 

Ο γιατρός καταχώρησε ήδη έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο, κατά της καταδίκης του.