Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Με μια επιστολή προς το Αρχηγείο Αστυνομίας εκφράζει «ευχαριστώ» ένας πολίτης για τη βοήθεια που παρείχαν στον ίδιο αλλά και την οικογένεια του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 21 Ιουλίου όταν όπως περιγράφει ο πολίτης δύο περιπολικά της Αστυνομίας ανταποκρίθηκαν σε λίγα μόνα λεπτά για να βοηθήσουν την εγκυμονούσα κόρη του, τον ανήλικο εγγόνο του αλλά και τον ίδιο που βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας.

Στο δρόμο έσπασε μεγάλο λάστιχο φορτηγού οχήματος και γέμισε με μεγάλα κομμάτια από σίδερα και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα να χτυπήσει το όχημα τους με μεγάλο σίδερο και να καταστραφεί ο τροχός.

Τότε δύο αστυνομικοί έφθασαν στη σκηνή και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν φρόντισαν την έγκυο κόρη του και το παιδί βάζοντας τους στο περιπολικό που είχε σύστημα κλιματισμού.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει «ένας εκ των δύο αστυνομικών προσπάθησε να αλλάξει το λάστιχο του αυτοκινήτου, αλλά το εφεδρικό ήταν ξεφούσκωτο. Τότε ειδοποίησε δεύτερο περιπολικό με αστυνομικούς και πήραν το λάστιχο στο βενζινάδικο και το φούσκωσα. Μέχρι να έρθει η οδική ασφάλεια η Αστυνομία βοήθησε αρκετά».

«Είναι φορές που η αναγνώριση της προσπάθειας και το ευχαριστώ από καρδιάς, αξίζει όσο όλο το χρυσάφι του κόσμου. Κι αυτό το ευχαριστώ σε κάνει να προσπαθείς όλο και περισσότερο για το καλύτερο», τονίζει η Αστυνομία στην ανακοίνωση της.