Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Κοινό παρονομαστή ανάμεσα στις δυο βομβιστικές επιθέσεις των τελευταίων ημερών στη Λευκωσία αναζητούν οι Αρχές, με τα στοιχεία και τις ενδείξεις που έχουν ενώπιον τους να παρουσιάζουν σημεία ενδεχόμενης ταύτισης. 

Η αναφορά γίνεται για την επίθεση στις 2 Απριλίου σε οικία στον Στρόβολο, και την σημερινή της Κυριακής (04/04) σε κουρείο στην Έγκωμη, καθώς τις τελευταίες ώρες έχουν φτάσει ενώπιον των ανακριτών, στοιχεία και μαρτυρίες που φαίνεται να συνδέουν τις δυο υποθέσεις.

Συγκεκριμένα και όπως πληροφορείται ο ΑΝΤ1, ενώπιον των ανακριτών του ΤΑΕ Λευκωσίας και του ΟΠΕ υπάρχει υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, το οποίο φαίνεται να ρίχνουν περαιτέρω «φως» στο όλο σκηνικό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, και στις δυο περιπτώσεις εμφανίζεται μοτοσικλέτα να προσεγγίζει και τα δυο σημεία, να πετά χειροβομβίδα και να εξαφανίζεται. Περαιτέρω, και στις δυο υπό εξέταση περιπτώσεις, οι χειροβομβίδες ήταν αμυντικού τύπου, ενώ αρμόδια πηγή αναφέρει, πως παρόλο που στην περίπτωση του κουρείου, προκλήθηκε έκρηξη,  ήταν και αυτή ελαττωματική όπως αυτή στο Στρόβολο.

Οι επόμενες ώρες όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, είναι καθοριστικές ως προς την έκβαση των ερευνών.