Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Στο κελί για οκτώ ημέρες οδηγήθηκε 42χρονος απο την επαρχία Λάρνακας. Συνελήφθη χθες μετά από καταγγελία που έκαναν στην Αστυνομία δύο ιδιοκτήτες υποστατικών στην Πύλα και διακριτικές έρευνες τριών ημερών. 

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των δύο επιχειρηματιών, στις 31 Ιανουαρίου μετέβησαν στα υποστατικά τους 10 με 12 άτομα και τους ζήτησαν να δίνουν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ τη νύχτα για προστασία. Και όταν αρνήθηκαν να συμμορφωθούν, τα άτομα αυτά τους απείλησαν ότι θα προκαλέσουν ζημιά στη περιουσία τους και στους ίδιους. 

Από εξετάσεις που έγιναν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τεσσάρων προσώπων ηλικίας τριάντα-δύο, σαράντα-ενός και σαράντα-δύο ετών. Αναζητήθηκαν, και από αυτούς εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 42χρονος. Ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του, από το οποίο και παρελήφθησαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία και εστάλησαν για επιστημονικές εξετάσεις 

Το πρωί ο 42χρονος οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας το οποίο διέταξε την κράτηση του για οκτώ μέρες. Ενώ αναζητούνται οι άλλοι τρεις συνεργάτες του. 

Εναντίον του υπόπτου διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της απαίτησης περιουσίας με απειλές, της εκβίασης, απειλής βιαιοπραγίας, και παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου